Who am I


                                  reeta

Hei!

Tällä sivulla pääset tutustumaan paremmin blogin päähenkilöön, Reetaan. Pitemmittä puheitta alan oitis minuttelemaan itseäni, kolmannen persoonan käyttö ei tuntunut ensimmäisen lauseen jälkeen kovinkaan luontevalta.

 Synnyin vuonna 1996  ja olen siitä lähtien ollut varsin puhelias ja kiharatukkainen. Mun silmät oli aluksi aika pitkään sinertävät, mutta ne muuttui viimeistään kuusivuotiaana vihreiksi ja sitä ne ovat edelleen. Aloitin kirjoittamaan blogia yhdeksännen luokan keväällä, nyt olen käynyt jo lukion.

Asun Helsingissä ja vietän tällähetkellä välivuotta. Elämässäni ei ole siis sen suurempia huolia tällä hetkellä, muuta kuin "heräänkö ajoissa töihin" ja muita helppoja ja huolettomia huolia.

Mun tavoitteena ei ole olla "kirjoitan tätä pelkästään itselleni, lukijat seuratkoon vierestä ajatusteni kulkua" - bloggaaja. Jos olisin sellainen, en varmaan kirjoittaisi koko blogia. Ehkä kirjoittaisin kaiken johonkin vihkoon jonka myöhemmin heittäisin lehtikeräykseen. Luultavasti sen lukisi jokin hyvin epärehellinen ja utelias roskakuski. Tai sitten ei. Haluan jakaa lukijoideni kanssa hetkiä kauniiden välipalojen, kahvihetkien ja muiden ihanan elämän reseptien parissa. Haluan inspiroitua. Pidän myös valokuvauksesta, ja sillä onkin aika merkittävä rooli blogissani.

<3 reeta 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti