keskiviikko 11. helmikuuta 2015

kauppakassikruusuTäydellisen lukuloman ainekset. Lukuloma alkaa aivan virallisesti vasta huomenna penkkareitten jälkeen, mutta kävin silti jo eilen hakemaan itelle paperikassin kokosen selviytymispaketin tulevaa koitosta varten. Oikeesti lukuloma on just aivan rentoilua, kukaan ei vaadi mitään ja tarvii vaa ottaa kirja käteen ja lukea ja lukea. Ja syyä kaikkee hyvää. Jokatapauksessa, mun selviytymispakettiin eksy teepaketti, vaniljanmakuista pikakahvia,  kermavaahtoa, minivaahtiksia, hedelmiä ja ruukkuruusu. Luulen että selviän noilla pari päivää ja nyt jo tuntuu että elämän laatu parantunu ihan huikeesti ku tuommosia on ollu tarjolla.
karkkikaakaokarkkikaakao2
Mulla on nyt ihan älytön kiire nyt, mitenhän ihmeessä saan kaikki järkättyä valmiiksi. Pitäs pukee, pitäs ehtiä vielä käyä Artulla ja mennä illalla koululle koristeleen lavaa abigaalaa varten (hehe oon vastuuhenkilö). Eli pitäis olla jossain ihan muualla ku tässä. Lopuksi vielä heitän pikaset kuvat meiän almasta :). Tuolta kuvausreissulta kyllä riittäis kuvia, mutta en oo kaikkia ehtiny käydä vielä läpi, ja muutenki nuo kaks kuvaa oli vaan niin ihanan rauhallisia. Rauhallinen ei kyllä oo sopiva sana kuvaamaan meiän koiraa, mutta nuo kuvat onki otettu ihan tosi nopeeta, se pysy aina murto-osa sekunnin paikallaan. Ja noi tokan kuvan kiinni olevat silmät saattaa hämätä, se varmaan just räpsäytti niitä.
a6a7Koitan palailla tänne ihan oikeen asian parissa joskus, se ois oikeastaan tavotteena. Mutta niinkö sanoin aika vasta, mulla on menossa tällä hetkellä pohjamutavaihe eli blogi on tällä hetkellä tappavan tylsä ja tasanen. Joka päivä on ollu melkeen täsmälleen samanlainen. On paistanu aurinkoa ja oon käyny lenkillä. Oon lukenu ja oon hoitanu koiraa. Oon nähny kavereita ja oon tehny välipaloja. Siinäpä se :D.

reeta

8 kommenttia:

 1. Heeii, sun elämässä ei tarvi olla mitään draamaa saadaksesi mielenkiintoisia postauksia. Ihmisethän haluaa kuollakseen kuulla ihmisten arkielämästä. Ja hyvinvoinnista. Ja onnesta. Ja maailman söpöimmistä koiranpennuista! Keep moving forward!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heei! Tuo on kyllä aivan totta mitä puhut, en mää muiltakaa vaadi mitää luksuselämää blogin kirjottamisen edellytyksenä, enkä oikeesti tykkää mitää muuta niin mieluiten lukee ku toisten ihmisten arkipäivistä esim mistä teestä ne tykkää ja miten ne yhdistelee vaatteita jne. Saa inspiraatiota vaan omaan elämään :D. Ja maailman söpöimmät koiranpennut on just parhaita <3!! Kiitos super ihanasta kommentista ja kaikkee hyvää sulle :,))

   Poista
 2. Mut vaik sulla onki nyt vaan samallaista elämää koko ajan nii kiva et kirjottelet tänne! Mä ainaki niin aina suunnillee purematta nielen nää sun kirjotukset koska oot vaan niin mukaantempaiseva ihmislapsi ja kirjotat ehk maailman mukaviiten :-D ei nää oo yhtään tylsiä nää sun jutut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihania sanoja taas! kiva kuulla olevansa mukaansatempaiseva (:DD) ja kirjottaminen tänne on ehkä kaikista mukavinta! Kiitos aivan paljo, piristit iltaa!❤

   Poista
 3. Ihan niinku edellinen anonyymi sanoi! :) Ja huippu postaus once again

  VastaaPoista
 4. musta on jotenki entistä ihanampaa huomata että jollaki muullaki on tasasen tappavan ihanaa arkea! :) lisää vaan kuvia kaikesta, ihana postaus taasen ja uutta odotellessa :) -kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D:DD aivan huippu, kopot tälle ihanalle tylsälle elämälle <3! Joo tässä just kyhäilen uutta (ei vitsi mikä bloggaaja-birgitta musta on jälleen tullu XD)

   Poista