maanantai 9. helmikuuta 2015

Lukulomailijan arkipäivä

Tää oli maanantai-aamuksi kertakaikkisen ihana. Kaikki mikä elämässä on mun mielestä huippua just nyt, nii on ehtiny tapahtua vaikka kello on hädin tuskin kolmea päivällä. 

*Kaakaota kermavaahdolla 
    Kermavaahtokaakao yhdistettynä pastellin sävyisiin astioihin on ehkä parasta mitä ihmiselle voi maanantai-aamuna sattua. 

 *Opiskelua ja kaks huippua kamua  
   Kavereitten kanssa on maailman parasta valmistautua enkun kuunteluihin. Sovittii viikonloppuna Hanen ja Roosan kans, että maanantaina eli tänään tullaan meille heti aamusta kuuntelemaan enkkua. Tehtiin ihan oikeesti kaks kuuntelua putkeen ja vaikka ei ihan järkyttävän hyvin menny, ainakaa mulla,  nii voisinpa jopa sanoa että parempi tehdä virheet etukäteen ja huomenna sitten loistaa yo-kuuntelussa. Meillä oli ruokapöydän päädyssä näyttö, ja tuli niin virallinen kokousvaikutelma ku siihen yhdistää vielä jokaisen eessä olevat paperit ja kansiot.     

 * Juttelua 
    Tää jää yleensä aika pintapuoliseksi ku on jossain isommalla porukalla viettämässä iltaa, nii joskus on vaa ihan tosi huippua vatvoa asioita ja kaikkia maailman menoa ja puhua pojista ja tulevaisuudesta sen sijaan että juttelis miten siellä koulussa menee.  

*Hiljainen talo 
  Parasta mitä voi tapahtua. Lukuloma on parasta aikaa elämässä. Voi vaan laulaa täysillä, opiskella vaikka keskellä olohuonetta täydellisen hiljaisuuden vallitessa tai käskee kavereita ja jutella mitä vaan ilman että pienemmät sisarukset tai muu perhe on paikalla. Kutsutaan myös kätyksi. Paras olotila on se, ku on käty joka päivä kasista neljään. Ja saa tehä näitä kaikkia edellämainittuja ihan rajattomasti. 
maanantai3maanantai1maanantai2maanantai5maanantai8maanantai6
Mulla on ollu nyt vähä joutoaikaa ja oon ehtiny kuvatakki. Kävin viikonloppuna kuvailemassa meiän ihanaa almaa ja hoksasin, että tuli aivan ihania kuvia, eikä tosiaankaa johtunu mistään kuvaustaidoista. Yksinkertasesti meiän koirasta ei vaan saa huonoa kuvaa otettua. Laitan varmaa aika pian postauksen niistä, kunhan saan muokkailtua :). Kiinnostaisko koiranpentukuume? 
reeta

8 kommenttia:

 1. ihanan näkönen maanantai sulla! mun maanantai ei menny ollenkaan putkeen, vaan nyt ollaan jo nousukiidossa 😄 todellakin kuvia koirasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että on ollu kyllä mukavaa! Koulun jälkeen yleensä viimeistään alkaa mennä hyvin yleensä :D !! Joo huippu, tottakai laitan sitte :) varmaan jo huomenna tulee postaus (ehkä)!! Kiitos ihanasta kommentista ja kaikkee hyvää, ihanaa ku jaksoit kommentoida(oon aina ihan ihan mielissään, voin vaikka vannoa)!

   Poista
 2. Laitappa niitä kuvia. Ootan jo innolla! :) Tuli kyllä itellä aivan koirakuume, ku laitoit Almasta kuvia aiemmin :) <3 ja ihania kuvia, sekä ihana postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes joo laitan! :,D se on kyllä ihan sairaan söpö :* kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Ootko sillee yleensä ottaen hyvä enkussa? Lukiossa meinaan. Ihan kiinnostuksesta kyselen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon mää ihan :) esim mulla tulee kuunteluissa abc-osioissa yleensä max viis virhettä, ja osaan kieliopit ihan korvakuulolta ja pystyn kuunteleen ja lukeen enkunkielisiä kirjoja sujuvasti jne :). Johtuu siitä ku oon lukeen enkuksi ennen ku opin suomeksi ja ollaa asuttu jenkeissä ja kanadassa :). Mutta kyllähän niitä kielioppisääntöjä yms on hyvä kerrata ku en oo niitä vielä ikinä opetellu ennen tätä kevättä, ku poikkeuksia löytyy rakenteissa :) mulla on silti aika hyvä sanavarasto ainakin omasta mielestä, sillä oon pärjänny :).

   Poista
 4. Ei vois olla täydellisempää päivän alotusta! ♥ ja nuo kuvat on niiin upeita! Varsinki toi eka ;) ihana blogi! Tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin ihanista sanoista <3!! Oi että tää piristi päivää! :D Pakko pahoitella, että postauksia ei ehkä tuu ollenkaan nyt pariin viikkoon ku hoksasin että kirjoitukset lähestyy jo uhkaavasti ::D!

   Poista