tiistai 20. tammikuuta 2015

sleepovers

veerameeri12veerameeri15veerameeri5veerameeri4veerameeri1veerameeri7Ihana viikonloppu takana .Pidettiin lauantaina meillä "perinteinen" serkku-ilta meerin ja veeran kans (kyllä sitä voi jo perinteeksi sanoa koska pidettiin viimeki vuonna samanlainen ja tullaan pitämään kans jatkossa ;). Nähdään ihan harvoin, vaikka ei asutakkaan ees kovin kaukana toisista. Siitä huolimatta meillä on edelleen aivan yhtä kivaa ku pienenäki, sillon ku yökyläiltiin toisten luona ja leikittiin barbeilla.  Saunottiin, tehtiin suklaiset savinaamiot, syötiin hyvin, naurettiin, ja puhuttiin pojista ja kaikesta muustaki. Sunnuntaiaamuna oli aivan parasta herätä, oli aivan kirkasta, ja huoneen lattialla nukku tosi mukavat tyypit!
Vapaapäivät viikolla on jotain niin herkkua, mulla tällä hetkellä koulua enää kolme tuntia viikossa ja pitäis koittaa käyttää hyödyksi nää vapaat. Voitteko kuvitella, alotin eilen illalla kuuden maissa lukemaan uskontoa, aattelin että "luen tässä nyt ees muutaman kappaleen". Jouduin jostain syystä pahemman luokan flow-tilaan ja löysin itseni vielä kahelta yöllä pöydän ääressä lukemasta. Nyt sitte nukuin rauhassa keskipäivään asti ja toivun rauhassa viimeöisestä luku-urakasta, ihan ansaittu lepo! Päivä menny mukavasti koneella, mutta aion liikuttua kohti huonetta piakkoin ja jatkaa lukemista--->
reeta

8 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä nostaa hattua sulle, kun niin ahkerasti oot jo lukenu!:) mää oon kans abi, mutta enpä oo kirjotusten eteen vielä mitään tehny, paitsi kertaustunneilla ollu mukana. Oon tehny kyllä lukusuunnitelman, mut se alkaa vasta sitten ku lukuloma;) mut pelottaa kyllä että hiippailen vaan kotona enkä saa luettua. Kysynkin sulta, että miten ihmeessä pystyt tohon ahertamiseen?:D mää ehkä yhden kappaleen luen ni alkaa jo ajatus harhailemaan muualla, kääk mitäköhän tästä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla yhtäkkiä on viime syksyn kirjotuksista virinny kunnon motivaatio :D en oo tehny mitää lukusuunnitelmaa eikä mulla oo kouluakaan melkeem yhtään nii jotenki jaksaa vaa lukea ja ku tietää että tää kaikki om ihan kohta ohi :D mutta muuten kyllä voin myöntää että tän päivän lukemiset jäiki aika olemattomiin, itekki harrastan hiippailua ja turhaa haahuilua :DD

   Poista
 2. Vau, ihana blogi siulla! Sait uuden lukijan :-)
  www.iitukkainen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos iitu !!☺☺käyn kyllä ihan heti katsomaan tota sun blogia <3!

   Poista
 3. Jesjes tykkään sun postauksista nii paljo! <3 (ja anteeksi stalkkeriuteni mutta) onko toi meeri oskarin sisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!<3 kommentit on parhaita, varsinki huiput semmoset :) Ja on se.

   Poista
 4. Oooo minkä kurssin kirjaa uskonnosta luit tonne yökahteen??:D oot kyl reiipas! Mitä kaikkia aineita siis kirjotat? Ja mitkä arvosanat sait syksyn kirjotuksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDXD pakko myöntää että niinki kiinnostavaa ku kirkkohistorian kirjaa... Mulla on nyt keväällä äikkä enkku uskonto ja pitkä matikka(ja oon ihan super....huono siinä). Kirjotin syksyllä psykasta ällän ja enkusta pistettä vaille ämmän, tällä kertaa aion lukeekki siihen kokeesee, siis oon uusimassa nyt keväällä enkun :).

   Poista