tiistai 10. joulukuuta 2013

adventure

Silloin tällöin oon tullu kurkkaamaan bloggerin etusivua ja joskus harvoin, siinä palkissa josta pääsen muokkaileen ja postaileen, lukee tekti 1 kommenttia odottaa hyväksymistä. Voitte vaan kuvitella miten mun sydän jättää lyönnin lyömättä ku oon painanu sitä ja oottelen että kone lataa kommentin näkyviin. Mutta nyt oikeestaan kuukauden ajan on ollu semmonen olo, niinku oisin lukemassa romaania ja tietäisin jo mitä siinä kirjassa tapahtuu, koska oon tienny etukäteen joka kommentin tähtäävän yhteen kysymykseen milloin postaat? NYT päätin kuitenki postata, muuten joutuisin miettiä mitä ihmettä aion kertoa täällä ilman että tulis kilometrien pitunen kirjainmeri. Kaikki asiat kasautuu vaan niskaan ilman että saan purettua kaikkia asioita tänne.
Sain kunnon bloginkirjotus inspiraation yhestä blogista, jonne eksyn noin kerran kuukaudessa (yhtä pitkin väliajoin ku mun oma postaustahti, eli pitäs varmaan vierailla useamminki). The road is home on kaunis blogi nuoren, maailmaa kiertävän perheen elämästä. Jos totta puhutaan, tuo blogi on mun salainen unelma, haluaisin että mullaki ois semmonen blogi josta vois koota vaikka kirjan! Tuossa blogissa (tai niin oon ainaki ymmärtäny, vaikka en oo kyllä ikinä sanaakaan lukenu siitä::D) on pariskunta ja niillä on maailman sulosin pikkutyttö ja ne kuvaa niiden elämää, joka näyttää ihan sadulta.

Oon maailmanmatkaaja, ainaki mielessä. Ihan samalla tavalla, ku oon omenalle allerginen, ainaki mielessä vaan sen takia ku se ei oo kovin hyvää. Muistan kerran ku kuulin kauan sitte niin hyvän jutun yhestä mun  aika-samanikäsestä, nimeltämainitsemattomasta serkusta, joka kerto päiväkodissa, että on allerginen ilta- ja aamupuurolle.  Mun huoneen seinä on nykyään euroopan kartan kokonen ja löysin sen kaveriksi vanhan matkalaukun, jonka täytin lehdillä.
huuone2kenkä
mun lempparikengät, joita en oo ikinä pitäny vielä. tulispa kesä
pipari
luciat
Koulun joulukonsertti oli maanantaina. Lucia oli just tullu kanarialta ja oli niiin ruskee (tuoki sonja Kuka on tuossa kuvassa oli kyllä matkalla ja ruskee, mutta ei ollu kuitenkaan tän tarinan päähenkilö, vaan kulki kulkueen keskellä niinkö mäki). Ja en suinkaan ottanu tuota vasenta kuvaa vaan arttu (pitää muistaa aina kertoo, koska aika epäreilua jos joku kysyis ja sanoisin vaa että kiitti :)
jeee
Oon ollu vaan uskollinen instagramin käyttäjä, se onki varmaan hiipiny blogin edelle vahingossa, mutta korjasin nyt tän tilanteen nii no worries. Ja oon erittäin yllättyny, että ens viikolla alkaa joululoma! Lauantaina meen laskeen ekan kerran kahteen vuoteen, ja saa nähä laskenko jaloilla vai päällä vai kädellä, en varmaa ees muista enää.
<3 reeta 

12 kommenttia:

 1. ootpa ihana ja tuun joskus kattoo tuota sun huoneen uutuushommaa(vautsi) ! :*
  voit vaa arvata kuka tän seesteisen kommentin takana on :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! No en kyllä kehta arvata ku tiiän nii monta seesteistä :DD

   Poista
 2. Huippu sinä!! Vähän mää oon utelias koskien yhtä juttua tiiätvarmaanmitä mutta ku en saa varmaa suhun millään yhteyttä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon laittanu sulle whatsappii viestiå mut et oo vastannu!! Vai olikohan mulla ees se oikee numero, ja muutenki meet nukkuun sillon ku mää oon hereillå ja päimvastoin nii ei ihmekkään:DDD

   Poista
 3. seurustelekko sää? :O ja onko sulla uus insta? jajaaaa tuo vika kuva vasemmalla O.O <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mut on mulla ollu kesästä asti tuo insta mikä nyt on mut se vanha on tyylii 1, 5v sitte olu ja en muista tunnuksia :D kiiitos ♡

   Poista
 4. olinkin jo vähän kyllästynyt tohon hammasrautojen esittelyyn :--D
  en silti kommentoinu et millon postaat mut tää oli kiva ylläri xd nähdäämpä joskus!

  Lotta

  VastaaPoista
 5. tosi ihania kuvia! aika tylsin adjektiivein sanottu mutta tykkään niistä kuitenki! varsinki tuo vika vasemmalla on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja ei ollu yhtää tylsä! :)

   Poista
 6. mistä toi kartta on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vissii jostai vanhalta koululta kauan sitte kulkeutunu jotenki meille, saattaa olla jostai kirpparilta tmv ostettu. Vaihoin just tuon kartan eriin, amerikan karttaan :)

   Poista