sunnuntai 8. syyskuuta 2013

SYKSYN VIIMEINEN

Se on loppu nyt! Tj 0!.. Tätä listaa vois vaikka jatkaa ja rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös blogin lopettamisella. Mua ei oo kiinnostanu kirjottaa mitään, eikä oo ollu pahemmin aikaakaan sille. Haluan keskittyä elämään ihan kunnolla enkä jaksa kelata tapahtumia sadalle lukijalle päivän päättyessä, varsinkaan niille jotka näkee myittenkin päivät varsin harmaina. Ei millään pahalla, mutta anonyymina laitettu kommentti ei satuta läheskään niin paljon tai edes laita miettimään entä ko oikeessa elämässä ääneen lausuttu asia. En halua asettaa itseä mihinkää lasivitriiniin että kaikki rakkaat ja vähemmän rakkaat voi lukea mua siitä ihan millä kielellä ja mielellä tahansa. Ja ne likaset tahrat mitä jotku ilettävät saattaa jättää yhen museokäynnin jälkeen lasikaapin seinään, vain vahvistaa sitä että miks ihmeessä pitäisin blogia. Voisko ikäraja tai aö-testi auttaa? Miks pitäisin blogia että kuulisin jotaki asioita itsestä mitä joku ajattelee omassa huoneessa synkkänä läppärinsä ääressä ja purkaa oman pahan mielen toisten ihmisten blogien kommenttiboksiin. Blogia on ihana kirjottaa ja nauttia kauniista sanoista ja ihanista asioista mitä elämään liittyy, mutta jos liian moni lukee niitä nii joukosta löytyy paljon semmosia jotka lukee niitä liian tuimilla linsseillä mun makuun. Kaikki lähtekää pihalle, nauttikaa ihanista puolilämpimistä tai -kylmistä ilmoista ja muistakaa olla kavereitten kanssa! Eletään kaikki omaa elämää ja kysytään mitä toiselle kuuluu eikä istuta koneen ääreen sillon ko ikävä mahollisesti tulee ja lueta sen kuulumisia jostaki päivityksestä tai profiilista. Mustat kirjaimet ja rivit ei oo se oikee ihminen. Kiitos kaikista ihanista kommenteista ja että ootte jaksanu lukea melkein 1, 5vuotta tätä ylimielistä blogia. :)

21 kommenttia:

 1. kiitos kuitenkin tästä blogista, tää oli kivaa ajanvietettä :)

  VastaaPoista
 2. EIKÄ!!!! Aloin melkee itkee ku luin tän!! :'(( Tää oli vaan jotain nin ihanaa luettavaa ja sää oikeesti piristit mun päiviä tosi paljo ain ko kirjottelit, kiitos siitä! :) Tsemmpiä sulle jatkoon ja hyvää syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) voin lähettää sulle nenäliinoja! yhesti mulla oli flunssa nii tosi cool oli niistää 20 € seteleihin, saattais vaikka olla pari vielä jäljellä semmosia:) juu kiitos samoin!

   Poista
 3. Eiiii! Oon niin innoissaan aina että jee Reeta on postannu mutta nyt se loppuu. :( Mutta ymmärrän kyllä että haluat lopettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ihana sinä! Jep tässäkin on varjopuolensa.. :)

   Poista
 4. harmi ko lopetat mut viisaita sanoja ;)

  VastaaPoista
 5. voi eiii.. Jo toinen aivan mahtava ja persoonallinen bloggaaja lopettaa anonyymien takia:( hyvä kyllä itellä huuella ku anona kommentoin, mutta luen kyllä iha julkisena;) viisaasti kirjotit ja iha oikeessa oot, mutta silti en voi olla harmittelematta että lopetat:/

  VastaaPoista
 6. Ja nyt toivottavasti kaikki ääliö-anot tuntee oikeen vihlovia omantunnonpistoksia!

  VastaaPoista
 7. Tää oli kyllä niin hauska ja hyväntuulinen blogi!! :D

  VastaaPoista
 8. Eikää ; ( mietin just eilen, et mikä on paras blogi mitä luen ja päädyin tähän.. kiitos kaikista ihanista postauksista ja kirjoituksista, tätä blogia tulee ikävä :)

  VastaaPoista
 9. Heippa Reetan ihana blogi:(

  VastaaPoista
 10. Haha sulla tais mennä hermot:D eisiinä, mullaki menee välillä mut en julkase vaan niitä ärsyttävimpiä kommentteja. Kyl ne silti kaivelee jos on muutenki huono fiilis. Oot ihana, sun blogiki on!:)

  VastaaPoista
 11. Höh oot menettäny itsemääräämis oikeuden aikaa sitte oot meille velkaa nyt postauksia kehii et saahaa nauraa sun tyhmille kavereille ja elämäntapahtumille. Tää on enemmänki graffiti siinä museon lasissa. Käytetty nuuskapussi läntättynä päin pläsiä
  peace,lööv
  ~F.M kuitti

  VastaaPoista